събота, 3 март 2012 г.

Любимец......

Обещах да ти отговоря, мило момче!
Да си любимец на една лъвица май е трудна работа :)

 Лъвиците са крайно романтични във връзките си. Искат да бъдат обичани безрезервно и оценявани високо и биха направили всичко по силите си, за да спечелят благоразположението на любимия човек. Способни са на всякакви жестове , за да накарат партньора си да се почувства избранник на съдбата. Никой проблем или разход не им се струва прекалено голям, когато става дума за мъжа на мечтите им. Топлите отношения, докосването, интимността са изключително важни за тях, за да се чувстват обичани. Може да са прекалено привързани към хората, които обичат и всяка раздяла преживяват тежко. От друга страна винаги са готови да се раздават и закрилят тези, които обичат. Чувстват се добре, когато мъжът когото обичат показва чувствата си към тях, помага им, осигурява им емоционален и физически комфорт. Нуждаят се от сигурност и уют. Мразят да рискуват, да губят пари, дразнят се от безразсъдни хора.

 С други думи, до теб има жена, която е идеалистично настроена и прощава лесно. Лесно се ентусиазира и вярва лесно на това което чува - истината за нея е най-ценна и ще бъде крайно
разочарована, ако думите и делата ти не съвпадат. Вероятно предпочита да прекарва по-голямата част от свободното си време в собствения си дом, да кани гости, да се наслаждава на вкусно приготвена храна в добра компания. По природа е внимателна, грижовна, излъчва чар, освен това е чувствителна и уязвима, но се старае да го прикрива. Настроенията й са променливи, и зависят много от състоянието на хората около нея. Тя ще се радва с теб, но и ще страда истински, когато ти имаш някакъв проблем. Затова, за да я привлечеш към себе си, сподели проблемите, радостите и мъката си с нея. В стремежа си да поправя взаимоотношенията си с теб, може да забрави за своите нужди и своя живот. Обича да се грижи за другите, да помага, вероятно е и добра домакиня.
           В близостта, която търсиш от нея може би липсва нещо от всичко това. Тя ще бъде готова да ти подари ласките и нежността си, когато спечелиш нейното доверие. Мисълта, че е просто поредната ще я отблъсне. Не я нападай с желанията си за физическа близост, ако разбереш, че не си свършил разказаното до тук - ще я загубиш.
           В действията си лъвицата се влияе много силно от емоциите - когато са положителни е добре, но когато се почувства наранена, могат да излязат цял рояк отрицателни страсти. Има богато въображение. Във любовта и връзките търси сигурност, преданост, почтеност, взаимност. За да я спечелиш, опитай се да разбереш нейните чувства и нейния емоционален свят.
          Със сигурност ще я загубиш, ако не се грижиш за себе си - от външния си вид, до личните си емоции. Опитай се да бъдеш атрактивен. Приятелката ти ще бъде очарована с представянето ти пред околните като добра компания, излъчващ сигурност и стабилност и непременно демонстриращ обичта си към нея пред другите. Не се обличай в невзрачни дрехи в сиви цветове. Често й прави подаръци - тя ще се зарадва и на една "карфица". Приятните изненади ще я накарат да бъде в очакване постоянно. Те ще й покажат, че и когато не сте заедно си мислил за нея.

Един съвет: Ако не можеш да направиш всичките тези неща за нея и ти се струва твърде много, помисли дали това е жената на живота ти.

Споделям от опит и се надявам да съм била полезна :)
Пожелавам ти една истинска и безгранична любов!